Soluţiile noastre

Proiectarea instalaţiilor electrice, de curenţi slabi şi a sistemului de iluminat

Aşa cum pentru construcţia unei case trebuie sa pornim de la fundaţie, aşa şi noi pornim cu proiectarea instalaţiei electrice conform normelor şi standardelor, bineînţeles adaptându-ne  în funcţie de nevoile clienţilor noştri.

Prin proiectare,  ne putem facem o idee despre cum va arăta sistemul de iluminat, poziţionarea prizelor 230V, de internet şi de TV, astfel putând estima un buget corect şi un necesar al materialelor.

Având acreditare internaţională în programul Dialux, putem genera pentru dumneavoastră simulari 3D ale instalaţiei electrice şi corpurilor de iluminat aferente, pentru o previzualizare cât mai exactă. 

Execuţia instalaţiilor electrice

Punem în practică tot ceea ce am realizat în etapa de proiectare, transformăm teoria în ceea ce noi numim „Să fie lumină!” sau „We are electric” şi facem asta cu deosebită răbdare, atenţie maximă la detalii şi verificări foarte intense.

Folosim materiale de înaltă calitate, prin relaţionarea cu cei mai buni producători din domeniu, indiferent de cererile  de genul „Mai ifetin nu se poate?”. Noi nu procedăm astfel, la materialele electrice nu se face rabat, câteva procente câştigate la început pot fi diferenţa între a izbucni sau nu un posibil incendiu.

 

Montarea aparatajelor electrice şi a corpurilor de iluminat

După efectuarea lucrărilor, în momentul când ajungem la finisaje, următorul pas este introducerea aparatajelor electrice alese în locul special destinat conform proiectării şi montarea corpurilor de iluminat. Aici, graba strică treaba şi trebuie să fim atenţi şi minuţioşi, astfel că lucrăm cu precizia unui ceas elveţian cu echipamente special concepute pentru a nu deteriora carcasele şi murdări pereţii. Însă, în cazul în care mai apar accidente, avem toate măsurile luate, reparăm tot ce se strică, dar cazurile sunt foarte rare.

Recepţia lucrării

Ce înseamnă de fapt recepţia la noi?

Pe lângă faptul că predăm beneficiarului „ la cheie” instalaţia electrică, oferim un training despre cum se foloseşte instalaţia electrică, ce se face în caz de avarie, cum se curăţă aparatajul electric şi corpurile de iluminat şi multe altele.

Ca bonus, oferim ceea ce multi alţii nu fac şi nu consieră că este necesar, dar asta rămâne secret până când vă veţi decide să colaboraţi cu noi.

Mentenanţa

Pe lângă serviciile complete oferite, oferim şi opţiunea de abonamente de mentenanţă 24/24.

Distribuţie produse instalaţii electrice

XANDER ELECTRIC va poate furniza cele mai noi produse din domeniu, la preţuri competitive. Pentru ca noi credem in importanta lucrului bine facut si pentru ca am inteles ca este esential sa imbinam calitatea serviciilor si a produselor, cu estetica spatiilor de care ne ocupam, viziunea noastra ne duce catre o lume moderna, iluminata eficient si in siguranta. Preocuparea pentru conservarea energiei este si ea parte din viziunea noastra. Suntem de parere ca impreuna putem imbina viziunile noastre, pentru un rezultat perfect.